KLEA – hajdísz esküvőre

16.000 Ft

Ezt az esküvői hajdíszt opál gyöngyökből, csiszolt üveggyöngyökből és irrizáló gyöngyökből készítettem amik szivárvány színeiben csillanak meg a napfényben. Különleges csillogása miatt törtfehér és hófehér ruhákhoz is jó szívvel ajánlom. Bármelyik bohókás frizurát ünnepivé varázsolja. 

Ágai finoman hajlíthatóak, ezzel is könnyedén alakítható a frizurád finom vonalaihoz. A dísz kontytű segítségével rögzíthető a frizurához! 

 

Készleten

Leírás

Klea-  gyöngyös hajdísz esküvőre

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KLEA – hajdísz esküvőre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük