KLEA – hajdísz esküvőre

16.000 Ft

Ezt az esküvői hajdíszt opál gyöngyökből, csiszolt üveggyöngyökből és irrizáló gyöngyökből készítettem amik szivárvány színeiben csillanak meg a napfényben. Különleges csillogása miatt törtfehér és hófehér ruhákhoz is jó szívvel ajánlom. Bármelyik bohókás frizurát ünnepivé varázsolja. 

Ágai finoman hajlíthatóak, ezzel is könnyedén alakítható a frizurád finom vonalaihoz. A dísz kontytű segítségével rögzíthető a frizurához! 

 

Készleten

Leírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KLEA – hajdísz esküvőre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük