MÉLIA – gyöngyös menyasszonyi fejdísz

40.000 Ft45.000 Ft

Ezt a menyasszonyi fejdíszt bátran ajánlom azoknak a menyasszonyoknak akik kiengeddett hajjal, vagy egy egyszerű kontyban lépnek az oltár elé. A pánt aprólékos kifinomult díszítése engedi mellőzni a látványos frizurát. Nincs más teendőd mint az esküvői ruhád színéhez illő pántot megrendelni hiszen ez a kiegészítő bátran viselhető szatén és csipkés ruhához egyaránt. 

A pánt hosszan tartó viselése is kényelmes, kérhető beépíthető fésűvel és nélküle egyaránt.

Páros foto: Bella Rose Photography

Nézd meg a pánt másik változatát

Leírás

MÉLIA – gyöngyös menyasszonyi fejdísz

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

fehér gyöngy ezüst strassz, krém gyöngy ezüst strassz

Fésű:

kérek, nem kérek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MÉLIA – gyöngyös menyasszonyi fejdísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük