MILANA – esküvői fejpánt

48.000 Ft

Minden menyasszony tudja mi az amire szüksége van! Ezt a pántot fém virágokkal és minőségi PRECIOSA gyöngyökből készítettem ettől igazi romantikus darab. Kétségtelen magával ragadó, páratlan kiegészítőről beszélünk, ami fátyollal együtt is hordható, de ne higgy egyetlen szavamnak se, csak nézd meg azokat a csodás képeket és gyönyörködj benne! 

 

Leírás

MILANA – esküvői fejpánt

Megtaláltad álmaid menyasszonyi ruháját és valami igazán különleges kiegészítőt szeretnél hozzá? Menyasszonyi hajdíszeim legfőbb jellemzője az egyedülálló és magával ragadó stílusa. Mivel minden esküvői kiegészítőmet egyedileg kézzel készítem, ezért ha bármi apró eltérét találsz benne, szeresd hiszen ez garancia arra hogy nem mindennapi magyar kézműves terméket tartasz a kezedben! Ha nem találtad meg álmaid hajdíszét vagy fejdíszét itt a webáruházamban, írj privát üzenetben és megtervezzük azt a menyasszonyi kiegészítőt, ami tökéletesen illik menyasszonyi ruhádhoz és hozzád!

Egyedi rendelés során a konzultáció ingyenes és igénybevehető online, időpont egyeztetést követően Szegeden vagy Budapesten ahol személyesen is meggyőződhetsz kiegészítőink minőségéről.

Webáruházam vásárolható kiegészítők – az átutalástól számítva – megközelítőleg 5-10 napon belül kerülnek át az általad kiválasztott futárszolgálat részére, akik megközelítően 1-2 napon belül kézbesítik azt neked.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

További információk

Színe:

arany, ezüst

Variáció:

1 soros, 2 soros

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MILANA – esküvői fejpánt” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük