Niki - fejdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Niki - fejdísz - 2014 (2)
Niki - fejdísz - 2014 (1)Niki - fejdísz - 2014 (4)

Niki – fejdísz

Esküvő fotóid meghatározó kiegészítője lehet ez az esküvői fejdísz. A kiegészítő mérete állítható, könnyen felrögzíthető és a finom organza virágokat külön is a hajadba tűzheted! Igény szerint hosszú fátyollal is kombinálható, amitől még különlegesebb lesz a megjelenésed!

 

foto: Vári Dénes, Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon. Czibolya Nikolett

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Niki – fejdísz”