TAMARA - kristályos menyasszonyi fejdísz • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
Tamara (4)
Tamara (1)Tamara (5)Tamara (6)Tamara (3)menyasszonyi fejdísz Tamara

TAMARA – kristályos menyasszonyi fejdísz

Látványos, figyelemfelkeltő fejdíszem igazi kuriózum. Az ezüst kövek között finom swaroski gyöngyök teszik még különlegesebbé a látványt, amit igazíthatunk a csokrod, vagy a dekoráció színéhez. Ragyogd be a napot ezzel a különleges fejdísszel és kápráztass el mindenkit.

- kontytűvel tudod rögzíteni a frizurádhoz

- a swarovski gyöngyök színét te is kiválaszthatod!

- hordható fátyollal és fátyol nélkül is tökéletes választás

Tamara kollekció

 

 

Model foto:  Helga Schaefer Photography | Forgach Dávid | Cs. Gréta

 

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter