Szedra hajékszer • Bridal Mirage - egyedi esküvői kiegészítők
20191010-125111
20191010-123230SZEDRA - esküvői hajékszer, hajdísz (1)SZEDRA – esküvői hajékszer, hajdísz (2)DSC_0630

Szedra hajékszer

A finom ágacskákat finom swarovski által gyártott gyöngyök sokasága díszíti. A hajékszer könnyedén hajlítható így minden frizurába könnyedén beleépíthető. A gyöngyök csillogása és finom színei teszik különlegessé, az ezüstös csillogású fém virágok teszik feledhetetlenné ezt a kiegészítőt.  Ha megtetszett ez a hajdíszem, ne habozz, írj mihamarabb és igazítsuk a te stílusodra, hiszen az egyedi rendelés lehetővé teszi a különleges színű gyöngyökkel vagy más stílusú virágok használatával olyat alkossunk ami nem csak az esküvőd stílusához, hanem a ruhádhoz, csokrodhoz, vagy éppen hozzád is tökéletesen passzol!

A hajdísz fátyollal együtt is hordható!

 

Érdekel!

Termékleírás

Ha nem találod, álmaid kiegészítőjét ne keseredj el! Szegedi műhelyemben olyan kiegészítőt készítek számodra, amire mindig is vágytál és a ruhádhoz is tökéletesen passzol. Látogass el a legközelebb eső partneremhez, ha bizonytalan vagy választásodat tekintve, ahol személyesen is megbizonyosodhatsz munkám és a felhasznált alapanyagok minőségéről. Ne feledd a különböző fények becsaphatják a szemet, ne tekintsd ezeket hibának. Bármi apró eltérést találsz a kiegészítőn, szeresd, hiszen ettől különleges és egyedi, egyfajta garancia arra, hogy magyar kézműves terméket választottál.

Bár egyetlen napra vásárolod ezt a kiegészítőt mégis az örökre a tied marad

Erika

Van ismerősöd, aki esküvőre készül? Mutasd meg neki! Köszönjük!Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Szedra hajékszer”