A menyasszonyi fátyol használata nem elvárás, nem kötelesség mindig választás kérdése. Sokan vagyunk sokfélék és tudomásul kell vennünk, hogy mindenkinek más az elképzelése.

Milyen okok szerepelhetnek ellene? A megkérdezett menyasszonyaim szerint az a legjellemzőbb, hogy a szalonban, a fátylat csak úgy rátették a hajára és borzalmasan állt vagy éppenséggel valami teljesen mást akartak rá erőltetni a menyasszonyra, mint amit a menyasszony, aki az egyik főszereplője a napnak elképzelt. Mi lehet az oka ezeknek? Sajnos a szalonok nem minden esetben vannak felkészülve a különleges igényekre. Nem lehet mindenki kedvére tenni és mindenki igényének megfelelni.

Kell e fátyol

Milyen okok szerepelnek mellette? Emlékszünk, ahogy kislányként beöltöztél menyasszonynak, ahogy szüleid esküvői képét, anyukád ruháját csodáltad? Nők vagyunk, akikben ott rejtőzik az a kislány, aki már kicsiként tudta milyen ruhában menne férjhez az ő szőke hercegéhez. Tudomásul kell vennünk ez az egyetlen lehetőségünk arra, hogy ezt az álmunkat teljesítsük, vagy (lásd kép) ->

Ne döntsünk azonnal. Ha kétely van benned, ne tarts egy újabb próbától. Ez az egyetlen módja, hogy határozottan ki tudjuk mondani az elképzelésünket. Alapvetően a következő kiegészítőket ajánlom próbára; középen húzott fátyol. Minden szalonban kapható, közkedvelt típus. Próbánál az arcodat nézned és így nem fog zavarni az ízlésedtől eltérő díszítés vagy hosszúság. A második legkedveltebb kiegészítő a körfátyol. Tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak, akik idegenkednek a „pufi” fátylaktól. Ha már közeledünk, de mégsem az igazi érdemes egy mantilla fátylat felpróbálni. Ez már kicsit izgalmasabb, mert nem minden szalon tart készleten. Ekkor érdemes egy csipkés fátyol szélét ráterítenünk a fejünkre, és ekkor már látjuk, hogy mi az amire szükségünk van.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük